Персонални програми и режими

Персонални програми

Изберете най-подходящият за Вас тренировъчен режим! Изготвяне на индивидуален фитнес план или тренировки подходящи за домашни условия. Crossfit, ABS или Gluteus complex за всеки пол и възраст, съчетани с подходящ хранителен план. Моята цел е - правилното хранене да стане за Вас начин на живот, а спортуването да се превърне в удоволствие и разтоварване!

Фитнес и хранителен режим
Фитнес и хранителен режим

Персонален хранителен и тренировъчен режим, съобразен с Вашите нужди и желания. Имате възможността да изберете комплекс подходящ за домашни условия или фитнес зала! Може да поръчате чрез СМС на личната FACE BOOK страница на Биляна!

Цена: 100.00 лв.
Power Gluteus challenge
Power Gluteus challenge

Комплекс изцяло ориентиран към глутеус и крака! Поръчвайки именно него ще получите: - тренировъчен план подходящ за домашни условия - тренировъчен план за напреднали подходящ за фитнес зала. Може да поръчате чрез СМС на личната FACE BOOK страница на Биляна!

Цена: 100.00 лв.
Burning ABS комплекс!
Burning ABS комплекс!

Уникален комплекс, разработен в 6 тренировъчни дни. Упражненията са подходящи както за фитнес зала, така и за външни тренировки! Нужни са Ви тежести, постелка, фитнес топка и мотивация! Може да поръчате чрез СМС на личната FACE BOOK страница на Биляна!

Цена: 80.00 лв.
Хранителен режим
Хранителен режим

На крачка си от Новото ти Аз. Вземи своя хранителен режим за гарантирани резултати! И ти можеш да бъдеш в Топ Форма като Биляна Йотовска!

Цена: 50.00 лв.
Резултати на доволни клиенти