Биляна Йотовска (био)

Фотограф : Драгомир Спасов
Уеб: www.8bitmuses.com

„Биляна с голям успех участва в семинари за здравословно хранене и фитнес тренировки! Тя е чест гост на редица спортни мероприятия!“
- Христо Запрянов

БИОГРАФИЯ

В епоха на лъжливо разкрасяване и привиден блясък, Биляна Йотовска с неуморен труд, постоянство и безконечен стремеж към усъвършенстване се превръща в изключителен пример на съвременната успяла жена като любяща майка и съпруга, безапелационно прогресираща бизнес дама и не на последно място – безупречна домакиня. Нейният мултифункционален образ носи сладък привкус, топла хармония и прилив на амбиция в нашия живот.

  • Родената на 26 декември 1984 година в град София красавица е художник, с дипломи от НХГ и НХА. В публичното пространство е известна като един от най-разпознаваемите модели. С множество ангажименти в чужбина, с корици на най-големите списания, като Playboy, Maxim, Intro, Мах и Mr.BIG, участия в телевизионни предавания и реклами, както и като съсобственик на хитовия балет „The Secret Garden“.

  • Биби е най-успешният ни представител в категорията IFBB & NPC „Бикини Фитнес“.

  • Национален шампион за 2013 и 2016, Балкански шампион за 2014 и 2016.

  • Носител на титлата „Най-добър фитнес модел на България за 2014.

  • През 2015 завоюва абсолютна титла в едно от най-реномираните фитнес състезания във Флорида.

  • 2016 година Биляна спечели и един от най-престижните фитнес конкурси в света, провел се в Лас Вегас – „Flex Bikini Model search“, част от Olympia weekend!

Безспорно, тя е част от световния фитнес елит! Биби е официално лице на Kevin Levrone signature line за България!

Най-важното – Биляна е съществените 33,3 процента от най-харесваното семейно трио у нас, включващо още съпруга ѝ Димитър Димитров, европейски и световен шампион по културизъм, както и малката принцеса Никол.

След сериозния успех на DVD-то с тренировки и съвети, издадено през 2013 и първата и книга „Гответе здравословно“. От издаването на книгата до момента са продадени над 10000 броя! “Гответе здравословно” вече е преведена и на английски и се разпространява и зад граница.

Декември 2016 на пазара излезе и новата супер книга на Биби, а именно “Вкусна храна за здрави деца”! Детската здравословна книжка бързо стана любима на майки и деца. След тоталния успех на първите си книги, Биби издаде “Наръчник за здравословен живот” и “Вие ме попитахте, аз Ви отговарям”. Тя участва като специален гост в предаванията Master Chef и Черешката на тортата.

Персонални програми
 
Възползвайте се от моите лични програми
за здравословно хранене и режим за постигане на Вашата най-добра форма
 


Галерия