Персонални програми и режими

Персонални програми

Изберете най-подходящия за Вас тренировъчен режим! Изготвяне на индивидуален фитнес план или тренировки подходящи за домашни условия. Crossfit, ABS или Gluteus complex за всеки пол и възраст, съчетани с подходящ хранителен план. Моята цел е - правилното хранене да стане за Вас начин на живот, а спортуването да се превърне в удоволствие и разтоварване!

Фитнес и хранителен режим
Фитнес и хранителен режим

Персонален хранителен и тренировъчен режим, съобразен с твойте нужди и желания! Избери комплекс подходящ за домашни условия или фитнес зала! След заплащане, аз лично ще се свържа с теб, за да ти изготвя най-подходящите режими, съобразени с твойте нужди!

Цена: 199.00 лв..
Power Gluteus challenge
Power Gluteus challenge

Искаш стегнато бразилско дупе? Ами да поработим за него! Комплекса е изцяло ориентиран към глутеус и крака! Ще получиш тренировъчен план подходящ за домашни условия, както и тренировъчен план за напреднали подходящ за фитнес зала Ще получиш своя режим под формата на PDF файл на своя емайл адрес след заплащане!

Цена: 99.99 лв..
Burning ABS комплекс!
Burning ABS комплекс!

Уникален комплекс, разработен в 6 тренировъчни дни. Упражненията са подходящи както за фитнес зала, така и за външни тренировки! Нужни са ти тежести, постелка, фитнес топка и мотивация! Ще получиш своя режим под формата на PDF файл на своя емайл адрес след заплащане!

Цена: 99.99 лв..
Хранителен режим
Хранителен режим

На крачка си от Новото ти Аз. Вземи своя хранителен режим за гарантирани резултати! С моя хранителен режим здравословното, редовно и правилно хранене ще се превърне за теб в начин на живот! Ще получиш своя режим под формата на PDF файл на своя емайл адрес след заплащане!

Цена: 119.99 лв..
Резултати на доволни клиенти