Протеинов хляб (25% протеин)
Протеинов хляб (25% протеин)
Протеинов хляб (25% протеин)

Протеинов хляб (25% протеин)

Протеинов хляб (25% протеин)

 • 11.50 лв.

 • Производител:
  Protella
 • Модел:
  Здравословен хляб с високо съдържание на протеини
 • Наличност:
  Out Of Stock
 • без ДДС:11.50 лв.

Протеиновият хляб е революционен хляб, специално създаден за тези, които търсят здравословна и питателна храна. Както подсказва името му, той се отличава с високо съдържание на протеини, които съставляват до 25% от общите съставки.

Това, което отличава протеиновия хляб от останалите пълнозърнести хлябове е, че е направен без палмово масло и без добавени захари. Палмовото масло, въпреки че е растителна мазнина, се свързва със здравословни и екологични проблеми, така че липсата му в този продукт е силна страна.

Освен това, тъй като не съдържа добавени захари, той е по-здравословен вариант, който предотвратява скокове на кръвната захар, които други видове хляб могат да причинят.

Що се отнася до консистенцията и вкуса му, това не е сух и твърд хляб, както може да се мисли поради състава му. Напротив, Протеиновият хляб е пухкав и вкусен, способен да задоволи и най-претенциозния вкус. Естественият му вкус позволява да се използва в голямо разнообразие от рецепти, както сладки, така и солени.

     Протеините помагат за изграждането и възстановяването на тъканите, включително мускулите.
     Само 6% от хляба са въглехидрати, което е идеално, ако се опитвате да намалите консумацията си.
     Грижете се за здравето си и избягвайте добавените захари, тъй като те могат да бъдат вредни за вашето здраве.
     Въпреки че е питателна, не жертвайте вкуса или текстурата. Протеиновият хляб е пухкав и вкусен.
     Тъй като е пълнозърнест хляб, той е добър източник на фибри. Това подпомага храносмилането и допринася за усещането за ситост, като ви предпазва от преяждане.
     Тъй като не съдържа палмово масло, той е с ниско съдържание на наситени мазнини, което може да допринесе за здравето на вашето сърце.
     Това е веган продукт. Не съдържа животински продукти, което означава, че можете да му се насладите, знаейки, че спазвате своите диетични и етични принципи.

Подобни продукти